شما اینجا هستید :

شما اینجا هستید :

مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی

موضوع مقاله:

مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی

مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی

فهرست مطالب

فهرست مطالب

مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی

مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی موضوع اصلی این مقاله می باشد.برای لوله کشی های ساختمانی،روش های متنوعی وجود دارد که هر کدام ،مزایا،معایب و کارکرد خاص خود را دارند و برای موارد مربوط به کارکرد خود،مورد استفاده قرار میگیرند.دسته بندی های مختلفی برای انواع روش های لوله کشی وجود دارد که هر کدام ازین دسته بندی ها،درواقع، مقایسه روش های مختلف لوله کشی از یک نظر و نگاه متفاوت هستند،مثل دسته بندی توکار و رواکار؛ دسته بندی لوله کشی اب، لوله کشی برق و لوله کشی گاز؛ یا دسته بندی که ما بنا داریم مطرح کنیم.

در مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی سه روش را به صورت مجزا توضیح داده و مزایا و معایب آن را بیان کرده تا به اهمیت موضوع پی برده و بتوانید روی اصول تصمیم گیری کنید.

در این مطلب مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی ، بنا داریم،دسته بندی انواع روش های لوله کشی اب که شامل  روش کلکتوری،انشعابی و روش سنتی میشوند را در سایت کاراپمپ بررسی کنیم.

مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی

مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی

لوله کشی آب به روش انشعابی

در ادامه مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی به توضیح  یکی از روش های آن  که لوله کشی آب به روش انشعابی می باشد می پردازیم.در این روش از لوله رایز، یک انشعاب گرفته میشود که برای لوله اصلی مورد استفاده قرار میگیرد و این لوله اصلی، به نوعی منبع انشعابات فرعی مورد نیاز میشود. به نظر میرسد که این روش در گذشته بسیار بیشتر از امروز،مورد استفاده بوده و امروزه به علت اینکه احتمال نشتی در آن، بالا میباشد،کمتر مورد استفاده قرار میگیرد و به ندرت مورد استقبال پیمانکار و سرمایه گذار میباشد.

این روش،دارای معایب و مزایایی است که برخی از معایب آن ،شامل احتمال نشتی بالا،عمر ناکافی و کم،فشار آب کم، نسبت به روش لوله کشی کلکتوری و….میباشد.اما این روش، مزایایی هم دارد؛ مثل قیمت مناسب، سرعت اجرای مناسب،صرف هزینه پایین تر ،امکان نصب و اجرای روکار آن و برخی  مزایا دیگر.

امروزه، این روش در مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی ، بیشتر با استفاده از لوله های پلیمری مورد استفاده قرار میگیرد؛ چراکه لوله های پلیمری، امروزه مورد استقبال تر از لوله های فلزی میباشند.این روش لوله کشی، برحسب اینکه در فضای داخلی یا فضای خارجی بنا ، مورد استفاده قرار بگیرد،به صورت انواع روکار و توکار، قابل اجرا میباشد.برای هر محل مصرف، یک انشعاب از این لوله گرفته میشود که موجب شکل شعبه شعبه آن شده و به همین دلیل ،به این روش، روش انشعابی میگویند.

این روش لوله کشی، برای لوله کشی آب سرد و همینطور، آب گرم مورد استفاده قرار میگیرد که البته همانطور که قبلا اشاره شد، این روش نسبت به گذشته، کم رنگ تر شده و در مواردی هم که استفاده میشود، بیشتر با استفاده از لوله های پلیمری اجرا میشود.

لوله کشی اب به روش انشعابی

لوله کشی آب به روش انشعابی

روش کلکتوری

در ادامه مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی به توضیح  یکی از روش های آن  که روش کلکتوری می باشد می پردازیم.این روش،یک روش مدرن برای اجرای لوله کشی ساختمان، به شمار میرود و در این روش هم ، رایز، منشعب میشود اما در داخل کلکتور. در واقع یعنی، لوله و یا منبع اصلی که قرار است منشعب شود، در داخل یک کلکتور قرار دارد.

هر فضایی که لازم است برای جریان اب به ان انشعابی برسد، یک لوله از داخل کلکتور به ان منشعب میشود تا ابرسانی به ان فضا انجام شود.در این مدل و روش لوله کشی ساختمانی، امکان لوله کشی به صورت توکار وجود دارد و نمیتوان روش روکار را برای این مدل اجرایی کرد.برای اب سرد و گرم، دو کلکتور نصب میشود و انشعابات کشیده شده از کلکتور هم بنا به استفاده متفاوت برای بخش های مختلف، از اندازه ها و ابعاد متفاوتی هم برخوردار میباشند.

این روش مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی ،لوله کشی که در خانه های نوساز،بسیاز مورد استقبال بوده، برای لوله کشی رادیاتور هم استفاده میشود و میتواند موجب تنظیم دمای محیط و اتاق شود .این روش هم دارای معایب و مزایای مختص خود میباشد که اگر بخواهیم به چند مورد انها اشاره کنیم،میتوانیم به عدم اتصال در دیوارها و سقف،بازدهی مناسب در صرف انرژی و همینطور هزینه مناسب؛ نصب نسبتا سریع  و کم بودن احتمال نشت در ان اشاره کنیم.ضمنا یکی از نکاتی که جالب توجه است، بحث میزان پلیمر مصرفی میباشد که در روش کلکتوری ، تحت یک شرایطی میتواند از روش انشعابی بیشتر باشد و به طور کل بیشتر برای ساختمان های در حال ساخت مورد استفاده قرار میگیرد.

کیفیت لوله کشی ساختمان، به موارد مختلفی مثل در دسترس بودن لولهه ها و سرعت و فشار اب بستگی دارد و به نحوی میتوان گفت که انتخاب روش کلکتوری زیر سقفی میتواند بهترین روش برای ساختمان های در حال ساخت باشد، یکی از علت های این امر هم امکان هواگیری لوله های ان میباشد و همینطور سرعت و فشار مناسب در این لوله ها.

روش کلکتوری

روش کلکتوری

روش سنتی لوله کشی اب

در ادامه مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی به توضیح  یکی از روش های آن  که روش سنتی لوله کشی آب  می باشد می پردازیم.این روش از گذشته برای ساختمان سازی رواج داشته و خیلی از ساختمان های قدیمی ساز دارای همین لوله کشی بوده اند.در گذشته، رواج لوله های پلیمری به این صورت نبوده و لوله های فلزی ، بسیار مورد استقبال بوده اند.

اما خوب این روش، دارای معایب زیادی هم بوده و زنگ زدگی و پوسیدگی فلزات، موجب هزینه های بالای تعمیر بوده و همینطور به علت دشواری برش و نصب این فلزات؛ اجرایی کردن این سیستم لوله کشی، سختی بسیار زیادی داشته و به همین سبب، هزینه نسبتا بالایی هم برای ان دریافت میشده.این روش لوله کشی هم به صورت روکار و هم به صورت توکار قابلیت اجرا داشته و اینکه کدام مدل باید اجرایی شود، به نیاز و شرایط ان سازه بستگی دارد.

این روش مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی و در بین فلزات مورد استفاده در روش سنتی، اهن بیشتر کاربرد داشته که استفاده از اهن هم میتواند دردسر های مربوط به خودش را داشته باشد،مثل امکان گرفتگی و رسوب و زنگ زدگی که البته این ها فقط چند مورد از معایب استفاده از اهن میباشد.

اهمیت انتخاب روش اصولی

در قسمت های بالا به مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی پرداختیم و در ادامه به اهمیت انتخاب روش اصولی پرداخته که توضیحات آن بدین شرح است.لوله کشی ساختمانی، اگر اصولی و متناسب با شرایط و فضای سازه و همینطور در نظر گرفتن امکانات، انجام نشود میتواند موجب ایجاد هزینه های تعمیرات و خرابی های ادامه دار شود که این امر موجب سختی سکونت و یا کار افراد ساکن در ساختمان شود.پس از ساخته شدن ساختمان، دیگر برای خیلی از کارها نمیشود اقدام کرد پس بسیار مهم است که در زمان ساخت ساختمان، دقت و همینطور تخصص  کافی وجود داشته باشد .

شناخت انواع لوله و مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی و  استفاده از لوله های با کیفیت و مناسب، موجب کاهش زیان ها و خسارت های وارده به سازه میشود. تعداد قابل توجهی از پیمانکاران،بحث قیمت را بر بحث کیفیت، اولویت می بخشند که این مساله واقعا تاسف بار است و باعث کاهش کیفیت سازه، زیان های بعدی واتفاقا هزینه های ناشی از تعمیرات و خسارات میشود. عدم رعایت استاندارد ها، توجه ناکافی به کیفیت سازه ها، افراد غیر متخصص و توجه بیش از اندازه به قیمت ها و هزینه های تمام شده اولیه بخشی از مواردی هستند که موجب بی کیفیتی کار برخی از پیمانکاران میشوند.

لوله کشی آب ساختمان

لوله کشی آب ساختمان

سخن آخر

در  محتوا مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی به صورت کامل با یکی از تخصصی‌ترین خدمات کارا پمپ آشنا شدید.

همانطور که  در مقاله مقایسه 3 روش لوله کشی ساختمانی مطالعه کردید، این بخش از ساختمان دارای اهمیت فراوان بوده و باید در اجرای آن دقت بسیار زیادی شود.

در همین راستا تیم ما با تشکیل تیم متخصص و ماهر، به صورت کاملا دقیق این عملیات را انجام داده و بالاترین سطح کیفیت در سراسر ایران را دارد.

برای دریافت مشاوره رایگان می توانید با شماره ۰۹۱۲۷۶۹۷۱۲۳ ارتباط برقرار کرده و یا درون اپلیکیشن واتس اپ با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لطفا به این محتوا امتیاز دهید
WhatsApp
Telegram
Email
Skype
Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه