شما اینجا هستید :

شما اینجا هستید :

بهترین لوله برای گازکشی

موضوع مقاله:

بهترین لوله برای گازکشی

بهترین لوله برای گازکشی

فهرست مطالب

فهرست مطالب

بهترین لوله برای گازکشی

بهترین لوله برای گازکشی از موضوعات مهم این مقاله می باشد. لوله کشی گاز یکی از مراحل مهم در ساخت هر ساختمان محسوب می‌شود. این سیستم به شما امکان می‌دهد کل ساختمان را به سیستم گرمایش متصل کنید. شما با اطلاع از استاندارد لوله کشی گاز توکار و روکار می‌توانید لوله‌ها را به شکلی اصولی نصب کنید.اما به غیر از نصب، باید با بهترین لوله برای گازکشی آشنا باشید تا بودجه شما از بین نرود و خطری ساختمان را تهدید نکند. بنابراین قبل از انتخاب لوله برای گازکشی بهتر است هم مزایا و هم معایب هر لوله را در نظر بگیرید.

امیدواریم که با خواندن این مقاله بتواند بهترین لوله برای گازکشی مکان مورد نظرتان انتخاب کنید و یک انتخاب هوشمندانه داشته باشید.در ادامه به معرفی بهترین لوله برای گازکشی می پردازیم تا پس از مطالعه مطالب گفته شده بتوانید یک تصمیم منطقی بگیرید.

بهترین لوله برای گاز کشی

درادامه به معرفی بهترین لوله برای گازکشی  همراه با مزایا و معایب آن می پردازیم.

۱. لوله پلی اتیلن

لوله های پلی اتیلن جزو لیست بهترین لوله برای گازکشی قرار دارند.لوله پلاستیکی برای گازکشی یکی از بهترین لوله گاز کشی ساختمان محسوب می‌شود. پلی اتیلن (PE) یکی از اتصالات پلاستیکی است که در تعمیر سیستم‌های فولادی و چدنی قدیمی و در سیستم‌های جدید توزیع گاز طبیعی فشار متوسط ​​و کم فشار مورد استفاده قرار می‌گیرد. پلی اتیلن از نظر مقاومت در برابر خوردگی و خاصیت ارتجاعی مزایای بیشتری نسبت به فولاد دارد، اما استفاده از آن خطراتی را به وجود می‌آورد.

مزایای آن عبارتند از:

  • اتصال آسان

لوله‌های پلی اتیلن را می‌توان به یکدیگر متصل کرد تا محکم شوند. از آن‌جایی که اشکال مشترک خط لوله تحت فشار نصب قرار می‌گیرند، می‌توان نتیجه گرفت که پلی اتیلن اتصالات قوی‌تری نسبت به سایر مواد دارد.

  • انعطاف پذیری

لوله‌های پلی اتیلن را می‌توان ۲۵ برابر قطر لوله‌ها خم کرد. این خاصیت باعث کاهش تعداد اتصالات می‌شود و استفاده از آن را در مناطق لرزه‌خیز موجه می‌کند.

  • نصب آسان

انعطاف‌پذیری و عدم نشتی لوله‌های پلی اتیلن، باعث می‌شود تا بتوانید آنها را به صورت منحصر به‌فردی نصب کنید. از این‌رو افراد زیادی برای کاهش قیمت لوله گاز، این نوع لوله را ترجیح می‌دهند.

  • مقاومت در برابر زنگ‌زدگی و خوردگی

لوله های پلی اتیلن به طور قابل توجهی در برابر مواد شیمیایی و گازها و ترکیبات فعال مواد شیمیایی از خود مقاومت نشان می‌دهند.

  • عمر طولانی و کاهش هزینه

عمر مفید لوله های پلی اتیلن تقریبا بین ۵۰ تا ۱۰۰ سال است. یعنی هزینه‌های جایگزین را در دراز مدت کاهش می‌دهند. در ضمن، هزینه نصب و نگهداری این محصول بسیار کمتر از لوله های گاز دیگر است.

لوله گاز پلی اتیلن

لوله گاز پلی اتیلن

۲. لوله اسپیرال

لوله های اسپیرال جزو لیست بهترین لوله برای گازکشی قرار دارند.لوله اسپیرال نوعی لوله است که از ترکیباتی مانند پلی اتیلن، فولاد یا الیاف کربن ساخته می‌شود و نسبت به انواع دیگر لوله‌ها مزایای زیادی دارد. ساختار این لوله‌ها مارپیچی شکل است و از ورق فلزی با ضخامت‌های مختلف ساخته می‌شوند. از کاربردهای این لوله می‌توان به استفاده برای انتقال گازها و مایعات با دما و فشار متعادل اشاره کرد. در ضمن قیمت لوله اسپیرال مقرون به‌صرفه است و از نظر اقتصادی برای گازکشی مناسب به شمار می‌رود.

  • مزایای لوله اسپیرال

از مزایای این لوله گازگشی ساختمان، می‌توان به  دارا بودن خواص مکانیکی بالا،یکنواختی مناسب در کناره لوله،انعطاف‌پذیری بیشتر نسبت به سایر لوله ها در صورت نیاز به خم شدن،انعطاف‌پذیری بیشتر نسبت به سایر لوله ها در صورت نیاز به خم شدن،داشتن مقاومت مناسب در برابر ترک و شکستگی در تماس با سیالات اشاره کرد.

لوله اسپیرال برای گازکشی

لوله اسپیرال برای گازکشی

۳. لوله مسی

لوله های مسی جزو لیست بهترین لوله برای گازکشی قرار دارند. معمولا لوله‌های مسی برای نصب خطوط گاز توصیه می‌شوند. زیرا مس یک فلز انعطاف‌پذیر است که می‌توان آن را بدون آسیب بکشید. این امر به ویژه برای سیستم‌هایی که در دمای بالا کار می‌کنند، بسیار مهم است. البته برای نصب لوله‌های مسی به فضای کافی نیاز دارید، زیرا اندازه آنها قابل افزایش است.

این لوله‌ها اندازه کوچک‌تری نسبت به لوله‌های دیگر دارند و دیواره‌های آنها نازک‌تر است. لوله‌های مسی که برای نصب خطوط گاز خانگی استفاده می‌شوند، ساختار سختی دارند. بنابراین امروزه لوله‌های انعطاف‌پذیرتری در خانه‌ها به کار می‌روند. اما از لوله‌های مسی در مکان‌های دیگری استفاده می‌شود. برای مثال این لوله‌ها در پالایشگاه‌ها و نیروگاه‌های صنایع نفتی و گازی، برای سیستم‌های سوخت‌رسانی و … به کار می‌روند.

لوله مسی برای گازکشی

لوله مسی برای گازکشی

۴. لوله فولادی

لوله های فولادی جزو لیست بهترین لوله ها برای گازکشی قرار دارند. قطر این لوله‌ها بیشتر از نمونه‌های مسی است و به اتصال به دیوار با عناصر اضافی نیازی ندارند. البته این نوع نصب بسیار پرهزینه است و باید به قیمت آن توجه کنید. مشابه لوله‌های مسی، لوله های فولادی جهت نصب باید تحت انبساط حرارتی قرار بگیرند. این ویژگی آنها را برای کار در دمای بالا مناسب می‌کند. لوله های فولادی را می‌توان توسط متخصص با استفاده از اتصالات لحیم‌کاری یا رزوه‌ای مونتاژ کرد.

این لوله‌ها به شکل زنگ نزن نیز به فروش می‌رسند. این لوله‌ها در برابر رطوبت، زنگ‌زدگی و ضربه‌های ناگهانی مقاومت بالایی دارند. لوله گاز فولادی نسبت به مس و پلی اتیلن مقاومت بیشتری دارد و معمولا در پروژه‌های بزرگ از آنها استفاده می‌شود. قیمت لوله گاز روکار و توکار با توجه به سایز و صخامت آن تفاوت دارد.

لوله های فولادی برای گازکشی

لوله های فولادی برای گازکشی

جمع‌ بندی

شناخت بهترین لوله برای لوله کشی گاز ساختمان بسیار اهمیت دارد؛ زیرا کیفیت و طول عمر این محصولات، به طور مستقیم به ایمنی و سلامت ساکنان ساختمان برمی‌گردد. همچنین انواع لوله‌های فولادی و پلی اتیلن گازی هم برای لوله کشی روکار مناسب هستند.

استفاده از یک برند مورد اعتماد برای لوله‌ کشی گاز، بسیار حیاتی است. تمامی محصولاتی  که در این مقاله به آنها اشاره شد، بسیار مطمئن و باکیفیت هستند. توصیه می ‌کنیم برای انتخاب بهترین لوله برای گازکشی  از تولیدات داخلی استفاده کنید. زیرا این محصولات امتحان خود را در لوله‌ کشی ‌های مختلف پس داده ‌اند.

همانطور که می دانید ، بهترین لوله برای گازکشی باید حتما توسط افراد متخصص در این زمینه اجرا شود.

شما می توانید برای درخواست افراد مجرب جهت نصب بهترین لوله برای گازکشی خود با شماره  ۰۹۱۲۷۶۹۷۱۲۳ تماش حاصل کرده و در صورت نیاز به مشاوره ، به صورت رایگان به کارشناس ما در واتس اپ پیام دهید.

در ادامه پیشنهاد میشود به بهترین لوله برای لوله کشی گاز مراجعه کنید.

لطفا به این محتوا امتیاز دهید
WhatsApp
Telegram
Email
Skype
Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه