شما اینجا هستید :

شما اینجا هستید :

چیلر پیستونی چیست ؟ + نحوه عملکرد و کاربرد کمپرسور سیلندر پیستونی

موضوع مقاله:

چیلر پیستونی چیست ؟ + نحوه عملکرد و کاربرد کمپرسور سیلندر پیستونی

آشنایی با چیلر پیستونی | کارا پمپ

فهرست مطالب

فهرست مطالب

آشنایی با چیلر پیستونی | کارا پمپ

 

 

چیلر پیستونی یکی از انواع سیستم های تراکمی می باشد .

در ساختار این سیستم ، کمپرسور هایی بکار رفته شده است که از گونه سیلندر پیستونی می باشد یا به نوعی جابجایی مثبت را شامل می شود.

این کمپرسور با توجه به شرایط دما و محیط کاری که در آن قرار دارد ، انتخاب و مورد استفاده قرار گرفته که در مدل ها و همچنین ظرفیت های گوناگونی می توان آن را تهیه کرد.

البته تجهیزات به کار رفته درون این سیستم با مدل های دیگر چیلر مشابه بوده و تفاوتی درون آن ها مشاهده نمی شود.

به منزله انتخاب این نوع از چیلر یا دیگر مدل ها به راحتی می توان با در نظر گرفتن فاکتور هایی مانند آب و هوای موجود که قرار است دستگاه عملکرد خود را درون آن مکان به اجرا بگذارد ، آن را انتخاب کرد.

شایان ذکر می باشد که دو مدل آب خنک و هوا زیر مجموعه این چیلر می باشد که بسته به نوع کارایی و ویژگی ای که دارا می باشند می توان از آن ها استفاده بهینه را برد.

در ادامه همراه تیم فنی و مهندسی کارا پمپ باشید تا به بررسی تخصصی چیلر پیستونی پرداخته و به صورت کامل با آن آشنا شویم.

کمپرسور پیستونی چیست؟

کمپرسور پیستونی نیز از وسیله هایی است که گستردگی کارایی آن نیز زیاد می باشد ، در همین راستا از اجزای بخصوصی تشکیل شده است ، برای نمونه سیلندر ، پیستون ، سر سیلند و همچنین میل لنگ و شاتون از اجزا این سیستم می باشد.

موضوعات محتوا چیلر پیستونی به صورت فایل پی دی اف | کارا پمپ

در واقع میل لنگ به کار برده شده در این سیستم به موتور الکتریکی وصل شده است و بر این اساس شروع به چرخش می کند که دوران موتور الکتریکی صورت گیرد ،که در ادامه پیستون موجود در درون سیلندر حرکت رفت و برگشتی را انجام خواهد داد.

به این جهت که قادر باشد گاز مبرد محفوظ شده را در قسمتی که بالای پیستون فشرده نماید.

بعد از محقق شدن عملیات های عنوان شده در نهایت سیکل سرمایش چیلر شروع خواهد شد ، به این منظور که به واسطه پایین رفتن پیستون ها ، شرایطی برای گاز مبرد ایجاد خواهد گردید که می تواند به محفظه بالای پیستون ها وارد شود، که اگر این قطعات با روند در نتیجه مرتاک می شود و همچنین با افزایش فشار آن روبرو خواهد شد.

نحوه تولید این سیستم

نحوه تولید شدن این دستگاه به دو نوع کلی هرمتیک یا همان بسته است ، مدل دیگر آن استراکچر باز است.

در نوع بسته موتور الکتریکی به طور مستقیم به کمپرسور وصل گردیده است ،و محل قرار گیری آن درون محفظه ای بسته است ، که البته در تقابل با هوای اتمسفر به طور دقیق و کاملی آب بندی شده است.

پادکست مربوط به این محتوا

 

اما در گونه باز موتور و کمپرسور هر یک از آن ها در محفظه ای جدا از یکدیگر قرار داشته ، همچنین کمپرسور از میزان راندمان مناسب و بالاتری برخوردار می باشد که به همین سبب بازه زمانی استفاده از آن نیز زیاد می باشد.

سیکل تبرید به کار برده شده در چیلر پیستونی نیز همانند دیگر چیلر ها می باشد البته یک تفواتی در این میان وجود دارد ،و این چنین است که کمپرسور آن پیستونی است .

چنین سیکل عنوان شده ای از اجزای بسیار خاص و مهمی تشکیل شده است که بایستی در نگهداری از آن بسیار توجه داشت در همین راستا از میزان کارایی بسیار مهمی بخوردار می باشد.

از این سو گاز مبرد توانایی این را داشته باشد که حرارت گاز را دریافت نماید که این حالت در بخش اواپراتور رخ می دهد.

دانلود منابع محتوا چیلر پیستونی به صورت فایل زیپ

در ادامه به دلیل تشکیل شدن این پدیده آب سرد خواهد شد که از آن می توان برای مصارف گوناگونی استفاده کرد به عنوان مثال در منبع آب سرد یک ساختمان برای آنکه به فن کویل ها اسرال گردد به کار گرفته خواهد شد ، یا می توان در قالب سیستم خنک کننده یک مکانیزم صنعتی کاربرد داشته باشد.

آشنایی با چیلر پیستونی

بایستی اذعان شود که چیلر پیستونی در زیر مجوعه چیلر های تراکمی جای دارد ، که در صناعی گوناگونی کارایی داشته است و همچنین از قابلیت ها و مشخصات بخصوصی بهرهمند است.

در حقیقت بایستی گفته شود که این سیستم از گستردگی زیادی در کارایی خود بهرخ مند نبوده است ، به این دلیل که تجهیزات مدرن تر که باقابلتی های بیشتری برخوردار می باشند از آن ها استفاده می شود که در این میان میت واتن به چیلر های اسکرو یا اسکرال نیز اشاره داشت ، و تنها از این سیستم در مواردی خاص استفاده می گردد.

موارد به کار گیری از این سیستم در محل هایی است که حداکثر فاشر قابل حمل و چگونگی وضعیت آب و هوای محل نصب دستگاه مورد توجه واقع می باشد.

مزایا و معایب چیلر دارای کمپرسور پیستونی

این دستگاه از مزایا و معایبی برخوردار می باشد که به صورت دقیق به هر یک از آۀن موارد خواهیم پرداخت .

در وهله اول بایسیت اذعان کرد که هزینه اولیه آن نسبت به دیگر مدل ها بیشتر می باشد ، قابلیت تعمیر و سرویس آن از دیگر موارد مهم در ارتباط با این وسیله می باشد که به طو.ر معمول پس از گذشت سالیانی استنفاده از آن نیاز به سرویس کامل بر روی آن می باشد.

در نقاطی از جغرافیا کمپرسور پیستونی رایج می باشد که گرم و شرجی باشد ، به این دلیل که مقاومت آن در برابر فشار های بالا تضمین شده است.

میزان بازدهی چیلر پیستونی که از این دستگاه نسبت به نوع اسکرو و یا اسکرال استفاده می شود ، کمتر است و در ظرفیت های مشابه برق بیشتری را مصرف خواهد کرد و به همان می زان سرمایش از طرف سیستم گرفته می شود.

این تجهیز ویژه در ازای هر تن تبرید در حدود 85/0 کیلو وات برق را صرف کارکر خود مصرف خواهد کرد.

منابع و ماخذ : How Piston Air Compressors Work

2/5 - (1 امتیاز)
WhatsApp
Telegram
Email
Skype
Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه