شما اینجا هستید :

شما اینجا هستید :

بررسی انواع پکیج

موضوع مقاله:

بررسی انواع پکیج

انواع پکیج

فهرست مطالب

فهرست مطالب

انواع پکیج

پکیج ها موتورخانه های مدرنی هستند که در هر منطقه با اشغال کمترین مکان به سیستم های گرمایشی و سرمایشی کمک میکنند. به طور کلی پکیج به دو نوع دیواری و زمینی تقسیم می شوند؛ اما همین دو نوع نیز متنوع است که در این مطلب از کاراپمپ قصد داریم به بررسی انواع پکیج ها بپردازیم.

انواع پکیج بر اساس محل نصب

همانطور که گفته شد پکیج ها از نظر محل نصب به انواع دیواری و زمینی تقسیم می شوند. تفاوت پکیج دیواری و زمینی به این صورت است که پکیج های دیواری کوچک بوده و حجم کمی اشغال می کنند؛ به صورتی که به راحتی میتوان آن را در یک باکس درون کابینت قرار داد. به همین دلیل این نوع از پکیج ها طرفداران زیادتری دارند. اما نوع زمینی این پکیج ها حجم بیشتری اشغال کرده و برای گرم کردن مساحت بیشتر از 300 متر مورد استفاده قرار میگیرد.

یکی دیگر از تفاوت های پکیج زمینی با پکیج دیواری در صدای تولید شده آن است. در پکیج های زمینی عموما صدای زیادی تولید می شود. بنابراین در استفاده خانگی میتواند باعث سلب آسایش شود این در حالیست که پکیج های دیواری عملکردی با کمترین صدا دارند. همچنین پکیج های زمینی مجهز به مخزن آب گرم و دیگ چدنی با ظرفیت حرارتی ۲۸ الی ۱۵۰ کیلو وات هستند و دریچه ای روی آنها برای ورود و خروج هوای تازه قرار دارد. هر دو پکیج دیواری و زمینی اگر در مکان مناسب استفاده شود میتواند بازده بالایی داشته باشد. برای مطالعه دلیل گرم نشدن آب مصرفی پکیج کلیک کنید.

تقسیم انواع پکیج بر اساس فن و خروجی آلاینده

پکیج های دیواری از نظر خروجی آلاینده میتوان به دو دسته فن دار و بدون فن تقسیم کرد. استفاده از نوع فن دارد پکیج ها به دلیل خصوصیات ویژه ای که دارد بیشتر مورد استقبال قرار گرفته و بازده بالاتری نیز دارد. در ادامه به معرفی این دو نوع پکیج می پردازیم.

 1. پکیج دارای فن

به پکیج هایی که دودکش دارند نوه فن دار میگویند؛ چراکه آلاینده های حاصل از سوخت پکیج به وسیله یک دودکش دو جداره از محیط خارج می شود. همین مسئله باعث شده که محیط اطراف پکیج همیشه سالم بماند. به خاطر همین ویژگی از پکیج های فن دار در داخل خانه استفاده میشود.

 2. پکیج بدون فن

یکی دیگر از انواع پکیج ساختار بدون فن آن است که چون هوا را از داخل محیط میگیرد دودکشی برای خارج کردن دود ندارد. این ویژگی پکیج باعث میشود که هوای محیط اطراف به راحتی آلوده شده و فضا مسموم شود. بنابراین معمولا از این نوع پکیج ها در محیط های باز یا محیطی که هوای آزاد در آن گردش دارد، استفاده میکنند.

انواع پکیج ها بر اساس نوع مبدل حرارتی

تقسیم بندی دیگر پکیج ها بر اساس مبدل هایی است که به وسیله آنها گرم می شود. این پکیج ها به دو نوع تک مبدل و دو مبدل تقسیم بندی شده اند.

پکیج تک مبدل

پکیج­ تک مبدل

 1. پکیج­ های تک مبدل

این نوع از پکیج ها تنها از یک مبدل برای فراهم آوری آب گرم و شوفاژ استفاده می کنند. همچنین پکیج ها دارای یک مخزن واحد است که هر دو عملیات تهیه آبگرم و سیستم گرمایشی توسط آن انجام میشود.

عملکرد پکیج های تک مبدل به گونه ایست که اگر یکی از شیرهای آب گرم مصرفی ساختمان باز شود، مشعل به وسیله وارد شدن آب سرد، به فرمان فلومتر پکیج روشن می شود. سپس با روشن شدن شعله در محفظه احتراق پکیج، آب درون مبدل اصلی گرم می شود تا توسط لوله آب گرم خروجی از پکیج خارج شده و مورد استفاده قرار گیرد. فراموش نکنید که نحوه لوله کشی آب سرد و گرم باید اصولی انجام شود.

 2. پکیج­‌ های دارای دو مبدل

در این نوع از پکیج ها تولید آب گرم و عملکرد سیستم گرمایشی به صورت مستقل انجام می شود که باعث میشود سیستم کمتر رسوب گرفته و با حرارت کمتر و صرف انرژی کمتر بازدهی داشته باشد. معمولا از این نوع پکیج ها در متراژهای بالای 120 متر استفاده می شود.

در پکیج دو مبدل مدار کوچکی بین مبدل اصلی و مبدل ثانویه وجود دارد که از مبدل صفحه ای ثانویه برای تولید آب گرم و سیستم گرمایشی استفاده می شود. گرم کردن آب مورد نیاز سیستم گرمایش ساختمان نیز به وسیله مبدل اصلی تامین می شود.

انواع پکیج بر اساس نوع سوخت

تقسیم بندی انواع پکیج از نظر سوخت مصرفی به چند بخش تقسیم می شود:

  1.  پکیج گازی: در انواع دیواری و زمینی مورد استفاده قرار گرفته و مهمترین ویژگی آنها تولید کمتر صدا هنگام کار است.
  2. پکیج گازوئیلی: تنها از نوع زمینی بوده و باید رد موتورخانه ، انباری ها و به طور کل فضای بیرون ساختمان قرار گیرد.
  3. پکیج دوگانه سوز: این نوع از پکیج ها تنها از نوع زمین آن وجود داشته و در خارج از ساختمان نصب می شود تا آلاینده های حاصل از آن فضا را آلوده نکند.
  4. پکیج برقی: در دو نوع زمینی و دیواری بوده و صدای بسیار کمی تولید میکند و معمولا حجم کوچکی نیز دارد.
  5. پکیج های شوفاژ گازوئیل سوز و دوگانه سوز: از این نوع پکیج ها که تنها نوع زمینی آن وجود دارد، در ساختمان های بزرگ حیاط دار یا ویلاها استفاده می شود.

تفاوت پکیج از نظر محفظه احتراق

تفاوت پکیج از نظر محفظه احتراق

انواع پکیج بر اساس محفظه احتراق

به طور کلی تقسیم بندی انواع پکیج ها از نظر محفظه احتراق دو دسته است:

 1. پکیج دیواری محفظه احتراق باز

در این نوع از پکیج ها هوای مورد نیاز از محیط اطراف گرفته شده و سیستم فعالیت میکند. از این نوع پکیج ها معمولا در مکان هایی استفاده می شود که مشکل تامین اکسیژن نداشته و در مجاورت باد نباشند. همچنین روی این نوع از پکیج ها دودکش هایی با قطر 15 سانتیمتر قرار داده شده تا قدرت مکنده بالایی داشته باشد.

 2. پکیج دیواری محفظه احتراق بسته

مهمترین ویژگی این نوع پکیج فن است که روی آن نصب شده و گازهای ناشی از احتراق را به بیرون از ساختمان هدایت میکند. بنابراین از این نوع پکیج ها در ساختمان ها و فضاهایی با متراژ پایین استفاده می شود.

پکیج دیواری چگالشی

پکیج دیواری چگالشی

پکیج دیواری چگالشی

سیستم این نوع پکیج ها راندمانی حدود 90 درصد دارد؛ همچنین برای نصب به فضای کمی احتیاج دارد و دمای احتراق آن قابل کنترل است. ویژگی پکیج های چگالشی این است که دمای حاصل از احتراق آن قبل از خروج آب را گرم میکند و از آن میتوان در انواع مکان ها استفاده کرد.

سخن آخر

برای بالا بردن بازده انواع پکیج ابتدا باید بدانیم که هرنوع آن مناسب چه مکانی است. بنابراین بهتر است قبل از خرید با یک تیم مجرب و متخصص در این زمینه مشورت کنید. تیم کاراپمپ آماده است تا با مشاوره به شما در این امر خدمت رسانی کنیم. شما میتوانید برای مشاوره با شماره ۰۹۱۲۷۶۹۷۱۲۳ تماس حاصل فرمایید یا از طریق صفحه تماس با ما ارتباط برقرار کنید.

5/5 - (2 امتیاز)
WhatsApp
Telegram
Email
Skype
Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه