شما اینجا هستید :

شما اینجا هستید :

نحوه تنظیم حرارت پکیج در تابستان و زمستان – [گام به گام]

موضوع مقاله:

نحوه تنظیم حرارت پکیج در تابستان و زمستان – [گام به گام]

تنظیم دمای پکیچ

فهرست مطالب

فهرست مطالب

تنظیم دمای پکیچ

تنظیم حرارت پکیج از رایج‌ترین کارهایی است که تمام افراد دست به اقدام آن می‌زنند. مبنای تمامی پکیج‌ها برای تغییر حالت زمستانه به تابستانه و بالعکس به‌طور یکسان است و فقط از نظر ظاهری متفاوت هستند. در فصل گرم باید سیستم روی حالت تابستانی تنظیم باشد تا آب گرم وارد شوفاژ نشود که رادیاتور را خاموش کند.

در فصل سرما باید دستگاه در حالت زمستانه باشد که آب داغ به رادیاتور هدایت شود و شوفاژ گرما را انتقال دهد. پکیج  یکی از بهترین سیستم‌های گرمایشی محسوب می‌شود زیرا گرما را به‌طور یکنواخت و متعادل در محایط داخلی خانه پخش می‌کند و آب گرم مصرفی را به‌خوبی تأمین می‌کند.

در تنظیم حرارت باید عملکرد فلومتر یا فلوسوئیچ دستگاه بررسی شود. برای اطمینان از سالم‌بودن آن باید دستگاه را روی حالت تابستانه گذاشت و شیر آب داغ را باز کرد. اگر فلومتر سالم باشد آب به‌راحتی گرم می‌شود. برای تنظیم‌های این دو حالت داشتن اطلاعات کافی در این زمینه ضروری است. مطالعه این مقاله به اطلاعات عمومی و مهم در زمینه تنظیمات دستگاه در حالت مختلف کمک می‌کند.

تنظیم حرارت پکیچ

آموزش روش تنظیم حرارت پکیج برای حالت‌های مختلف

آموزش روش تنظیم حرارت پکیج برای حالت‌های مختلف

برای این عمل ابتدا باید با دکمه‌ها و ولوم‌های روی پکیج آشنایی داشت. در برخی از این سیستم‌ها مانند ایساتیس باید این عمل را با فشاردادن دکمه‌های روی دستگاه انجام داد اما در سیستم‌های بوتان و بیتا می‌توان با چرخاندن ولوم روی دستگاه، دما و حالت آن را تغییر داد. با توجه به نوع دستگاه، فشار سیستم باید در حالت استاندارد قرار داشته باشد یعنی بین 1 تا 1.5 بار باشد. اگر روی این حالت نبود ازطریق شیرپرکن فشار باید تنظیم شود.

اول باید شیر کوچکی که معمولا به رنگ مشکی یا آبی در زیر دستگاه قرار دارد بسته شود. سپس دمای آن را با توجه به محل سکونت ازطریق پیچ وسطی باید تنظیم کرد. در بیشتر پکیج‌ها بازه این دما بین 30 تا 60 درجه است. بهترین وضعیت آن در حالت میانه است. در آخرین مرحله باید کلید سمت چپ دستگاه روی حالت صفر باشد. اگر به‌درستی این مراحل انجام شود باید چراغ آن روی حالت سبز قرار بگیرد.

حال نحوه تنظیم حرارت پکیج در حالت زمستان و تابستان بررسی می‌شود. برای گام اول باید دستگاه را خاموش کرد و بعد از آن مجدد راه‌اندازی کرد. مانند مراحل اولیه قبلی که توضیح داده شد اول تنظیم درجه فشار چک شود. بعد از بستن شیر رنگی که زیر دستگاه قرار دارد باید شیرهای متصل به شیلنگ‌های آب را باز کرد.

بیشتر بخوانید: نکات کاربردی در انتخاب پکیج

برای تغییر حالت زمستانه و تابستانه اول باید پیچ روی عدد یک قرار بگیرد. سپس بار فشار روی 1.5 تنظیم شود. بعد از آن درجه دستگاه را با توجه به حالت تغییر، تنظیم کرد. اگر از حالت تابستانی به زمستان تغییر حالت صورت می‌گیرد درجه دما باید افزایش پیدا کند تا دستگاه روشن شود.

در این مرحله باید اقدام به هواگیری شود تا هوای موجود در دستگاه تخلیه شود. پس از این برای عملکرد بهتر سیستم، یک بار دیگر باید فشار دستگاه را تنظیم و کنترل کرد. فعال‌کردن این حالت‌ها با توجه به مدل دستگاه کمی متفاوت است. در ادامه راجع به ولوم یا دکمه دستگاه‌ها صحبت می‌شود.

حال به معرفی دکمه یا ولوم دستگاه‌ها پرداخته می‌شود. اولین دکمه از سمت راست به روشن و خاموش‌‌کردن پکیج مربوط است. اگر این بخش به‌صورت دکمه باشد با فشاردادن آن پکیج روشن می‌شود و با فشار مجدد خاموش می‌شود. اگر به‌صورت ولوم است با چرخاندن روی حالت عقربه ساعت، دستگاه روشن می‌شود و با چرخش روی حالت صفر پکیج خاموش می‌شود. در بیشتر پکیج‌ها، این دکمه در بخش راست قرار دارد. دکمه دوم که مربوط به دمای آب گرم شوفاژ است میزان حرارت شوفاژ را تغییر می‌دهد.

در پکیج‌ ایساتیس، دو دکمه مثبت و منفی در کنار نمایشگر درجه حرارت وجود دارد که با فشار دکمه مثبت، دمای شوفاژ بالا می‌رود و با فشاردادن دکمه منفی، درجه حرارت کم می‌شود. اگر به جای دکمه، ولوم روی دستگاه است با چرخش آن در دمای خاصی می‌توان میزان حرارت پکیج را تنظیم کرد. در تابستان این ولوم باید روی صفر باشد که از گرم‌شدن شوفاژ جلوگیری کند.

در بعضی دستگاه‌ها دو ولوم برای تنظیم وجود دارد که یک قسمت مربوط به تنظیم دما است و بخش دیگر مربوط به دمای آب گرم مصرفی است. در این دستگاه‌ها در کنار ولوم تنظیم رادیاتور، علامت رادیاتور قابل مشاهده است و در کنار ولوم مربوط به تنظیم دمای آب، علامت شیر آب دیده می‌شود. دکمه سوم مربوط به تغییر حالت پکیج است که می‌توان تنظیمات حالت زمستانه و تابستانه دستگاه را مشخص کرد. اگر این بخش به‌صورت دکمه باشد با زدن آن وضعیت فعالی قابل دیدن است. علامت خورشید که روی صفحه قرار دارد حالت تابستانه رو نشان می‌دهد و تصویر بلور برفی نشان‌دهنده حالت زمستانی است.

اگر به‌صورت ولوم باشد، روی آن تصاویری از خورشید یا بلور برف وجود دارد که با تنظیم روی هرکدام می‌توان حالت زمستان و تابستان را فعال کرد. در برخی مدل‌ها برای تنظیم حرارت روی حالت تابستانه، تصویر دوش حمام یا شیر آب وجود دارد که ولوم باید روی این‌ها قرار بگیرد. در حالت تنظیم دمای آب مصرفی، ولوم، دکمه یا پیچی که روی دستگاه وجود دارد را در حالت مختلف دما جهت کاهش یا افزایش تنظیم قرار می‌دهند.

بهترین دما برای تنظیم حرارت پکیج در فصل زمستان

درجه دستگاه در فصل سرد برای قدرتمندی سیستم و استفاده بهینه باید به‌درستی تنظیم شود. بهترین دما جهت تنظیم پکیج گرمایشی یا سیستم گرمایش از کف ۷۵ درجه سانتی‌گراد و برای آب گرم مصرفی پایین‌تر از ۶۰ درجه سانتی‌گراد است. اگر دمای دستگاه در این درجه‌ها تنظیم شود هیچ مشکلی بابت کیفیت آب خروجی پیش نمی‌آید. اگر پکیج به‌صورت رادیاتور باشد دما بین 30 تا 80 درجه تنظیم می‌شود.

اهمیت تنظیم حرارت

چرا انجام درست تنظیم حرارت پکیج اهمیت دارد

چرا انجام درست تنظیم حرارت پکیج اهمیت دارد

پکیج‌ها سه حالت مختلفی دارند که از نظر دمای آب گرم و شوفاژها متفاوت هستند. در شرایط گوناگون می‌توان یکی از آن‌ها را برای دستگاه انتخاب کرد که شامل حالت تابستان، زمستان و خاموش است. این حالت‌ها به‌طور جداگانه امکانات مخصوص خود را دارند و کارهای به‌خصوصی انجام می‌دهند. در حالت تابستانه، گردش آب داغ در رادیاتور متنوقف می‌شود و این عمل از گرم‌شدن شوفاژ جلوگیری می‌کند. دستگاه در این حالت فقط می‌تواند آب گرم مصرفی داخلی خانه را تأمین کند.

در حالت زمستانه آب گرم مصرفی به‌خوبی تأمین می‌شود و به‌علت گردش آب گرم در داخل دستگاه، شوفاژ گرمای مورد نیاز محیط داخلی را تأمین می‌کند. در حالت خاموش، فرایند گرمایش در دستگاه متوقف می‌شود و آب گرم مورد نیاز خانه تأمین می‌شود. از اصلی‌ترین حالت‌های پکیج، این سه بخش هستند که در بیشتر پکیج‌های ایران رادیاتور، بوتان، لورچ و آریستون وجود دارد.

بیشتر بخوانید: علت پایین آمدن بار پکیج

جمع‌بندی

تنظیم حرارت پکیج کار تخصصی است که پیشنهاد می‌شود انجام آن توسط متخصصان و تعمیرکاران حرفه‌ای انجام گیرد. در فصل‌های گرم از پکیج برای گرم‌کردن آب مصرفی استفاده می‌شود. به همین دلیل در این روزها دستگاه اگر در حالت تابستانه تنظیم شود در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌شود و از عمر مفید پکیج کم نخواهد شد. حالت زمستانه وضعیتی است که آب مصرفی گرم می‌شود و رادیاتور گرما را به محیط داخلی خانه نیز منتقل می‌کند. وقتی دستگاه در حالت زمستانه باشد می‌تواند آب گرم بهداشتی و گرمایشی رادیاتور را تأمین کند.

شرکت کارا پمپ با استفاده از خدمات تیم حرفه‌ای و مبتکر در زمینه نصب، تعمیر دستگاه و ارائه مشاوره مطلوب در این زمینه، بهترین خدمات را در اختیار مشتریان قرار می‌دهد. چنان‌چه مصرف‌کنندگان در رابطه با تنظیم دستگاه با مشکل مواجه شدند تنها با برقراری تماس با شماره ۰۹۱۲۷۶۹۷۱۲۳ می‌توان از نکات اصولی و استاندارد در این زمینه و تنظیم آسان دستگاه اطمینان حاصل کرد.

1/5 - (1 امتیاز)
WhatsApp
Telegram
Email
Skype
Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه