شما اینجا هستید :

شما اینجا هستید :

نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی

موضوع مقاله:

نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی

نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی

فهرست مطالب

فهرست مطالب

نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی

نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی که در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرد.ما به شما پیشنهاد می کنیم از خدمات سایت کاراپمپ جهت لوله کشی،تعمیر و سرویس چیلر تراکمی خود استفاده کنید.

در ابتدا مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی یک تعریف کلی از دستگاه چیلر بیان می کنیم.

دستگاه چیلر

یکی از رایج ترین سیستم های تبریدی است که با خنک کردن آب، بستر مناسب برای سرما سازی و سرمادهی سایر تجهیزات سرمایشی را فراهم می کند دستگاه چیلر می باشد. دستگاه چیلر در انواع مختلفی تولید می شود که  از مدل های رایج و پرکاربرد آنها عبارتند از:

1-چیلر تراکمی

2-چیلر جذبی

در ادامه پیشنهاد میشود جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اینکه مقاله دستگاه چیلر چیست؟ در سایت کارا پمپ را مطالعه کنید.

چیلر-تراکمی
دستگاه چیلر-تراکمی
در ادامه مطالعه  مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به بررسی نکات لازم قبل از نصب چیلر می پردازیم.

نکات لازم قبل از نصب چیلر

ابتدا و قبل از راه اندازی چیلر پیشنهاد می کنیم مقاله درخواست نصب و راه اندازی چیلر سایت کاراپمپ را مطالعه کنید تا با آنها بیشتر آشنا شوید.

باید کمیت‌های دیگری مانند دمای آب سرد رفت، اختلاف دمای رفت و برگشت آب اواپراتور، دبی آب سرد به ازای هر تن تبرید، دمای آب رفت کندانسور، دبی آب برج خنک کننده برای چیلر تراکمی آب خنک و با دمای هوای ورودی به کندانسور هوایی را نیز  برای نصب چیلر تراکمی  نظر داشت.

 ظرفیت چیلرهای تراکمی بر اساس مقادیر که در  زیر گفته شده است تعیین می‌شوند:

1.  44 درجه فارنهایت دمای آب سرد رفت.
2. 10 درجه فارنهایت اختلاف دمای رفت و برگشت آب اواپراتور.
3. 2 گالن در دقیقه دبی آب سر اواپراتور به ازای هر تن تبرید.
4.  0.0001 ضریب رسوب‌گذاری اواپراتور.
5. 85 درجه فارنهایت دمای آب رفت به کندانسور.
6.  3 گالن در دقیقه دبی آب خنک کن کندانسور به ازای هر تن تبرید.
7.  0.00025 ضریب رسوب‌گذاری کندانسور.
8. 95فارنهایت دمای هوای ورودی به کندانسور هوا خنک.

 بعد از راه اندازی چیلر تراکمی، ظرفیت سرمایشی چیلر  با تغییر هر یک از کمیت‌های فوق، نیز تغییر خواهد کرد.

در ادامه مطالعه  مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به بررسی مراحل نصب و راه اندازی چیلر تراکمی می پردازیم.

مراحل نصب و راه‌اندازی چیلر تراکمی

چیلرهای تراکمی تجهیزاتی نسبتا  با لرزش زیاد و پر سر و صدا  هستند.  موقعیت نصب چیلر تراکمی نسبت به سایر فضاهای داخلی است که بایست در خلال مکان‌یابی موتورخانه به آن توجه شود و در عین حال تمهیدات لازم مانند استفاده از لرزه گیرها در خطوط لوله و همچنین در فوندانسیون در نظر  اولین نکته ای است که باید در نظرگرفته شود.

ارتفاع فوندانسیون به اندازه 10 الی 13 سانتیمتر از کف تمام شده برای چیلر تراکمی کافی است و ابعاد فوندانسیون باید از هر طرف حداقل 15 سانتیمتر بزرگتر از شاسی چیلر یا سطح زیرین باشد.

فوندانسیون با در نظر گرفتن سطوح فلزی مانند ناودانی یا نبشی در ساختار فوندانسیون و زیر پایه‌های چیلر باید امکان مهار و نصب آن وجود داشته باشد و همچنین باید مسطح باشد.

بهتر است اطراف محل نصب چیلر تراکمی بین 1 تا 1.5 متر برای سرویس و انجام تعمیرات باز باشد و فضای پشت یا جلوی چیلر تقریبا به اندازه دستگاه‌های دیگر یا طول آن با دیوار فاصله داشته باشد تا امکان  رسوب‌گیری لوله‌های مسی اواپراتور و کندانسور و نظافت وجود داشته باشد.

از آنجا که چیلرهای تراکمی لرزش‌های نسبتا زیادی دارند، لوله‌های برق نیز نباید به طور مستقیم به تابلوی برق منصوبه روی چیلر متصل شوند. بنابراین برای اتصال لوله‌های برق به تابلوها باید از لوله فولادی قابل انعطاف استفاده شود تا لرزش‌های چیلر به لوله‌های برق منتقل نشود. اگر تجهیزات سرمایشی تراکمی قابل نصب در فضای باز باشند، باید توجه کرد که محل نصب حداقل 6 متر از هر نوع بازشوی ساختمان فاصله داشته باشد.

اجزای چیلر تراکمی
                                                             مراحل نصب و راه‌اندازی چیلر تراکمی

در ادامه مطالعه  مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به بررسی نکات ایمنی در هنگام نصب چیلر تراکمی می پردازیم.

نکات ایمنی در هنگام نصب چیلر تراکمی

یکی از نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی نکات ایمنی در هنگام نصب چیلر که در ادامه بررسی میشود را با دقت مطالعه کرده و به شما پیشنهاد می کنیم از متخصصان و کارشناسان حرفه ای سایت کاراپمپ به همراه مشاوره رایگان جهت لوله کشی چیلر تراکمی خود استفاده کنید.

تعیین سرعت مناسب

یکی از نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی تعیین سرعت مناسب می باشد. از آنجا که روغن آمیخته و مبرد  با هم در سیستم حرکت می‌کنند، سرعت باید به طرزی تعیین شود تا امکان بازگشت روغن به کمپرسور در بار کامل و بار جزیی وجود داشته باشد. به همین دلیل سرعت مبرد در هر یک از خطوط سیستم قبل از نصب بهترین چیلر تراکمی باید بر اساس مقادیر زیر در نظر گرفته شود:

ـ  500 فوت در دقیقه یا 54/2متر بر ثانیه در خطوط افقی سمت مکش و گاز داغ.
ـ 1000 فوت در دقیقه یا 08/5 متر بر ثانیه در خطوط افقی سمت مکش و گاز داغ.

افت فشار و تغییر دما

یکی از نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی  افت فشار و تغییر دما می باشد. جریان مبرد در خط انتقال با دو مورد افت فشار و تغییر دمای اشباع روبرو خواهد بود که هر دو بر بازده کمپرسور تاثیر می‌گذارند.

به طور معمول افت مجاز دمای اشباع 1/1 درجه سانتیگراد یا 2 درجه فارنهایت  در نظر گرفته می‌شود و بر این اساس لوله کشی و افت فشار آن باید به گونه‌ای در نظر گرفته شود تا افت دمای مک بیشتر از 2 درجه فارنهایت نشود.

تغییر دما در خط مایع و خط دهش  نیز 56/0 درجه سانتیگراد یا یک درجه فارنهایت در نظر گرفته می‌شود. به بیانی دیگر افت فشار خطوط باید به گونه‌ای باشد که بعد از نصب چیلر تراکمی تغییرات دمایی در محدوده معینی بین 1 تا 2 درجه فارنهایت باشد.

عایق لوله‌ها

خط مکش تا4/4 درجه سانتیگراد سرد می‌شود و تحت چنین شرایطی احتمال تقطیر رطوبت بر روی جدار خارجی لوله و همچنین اتلاف گرما از طریق تبادل با هوای محیط بسیار زیاد است، مگر آنکه دما و رطوبت محل راه اندازی چیلر به همبن اندازه کم باشد که معمولا چنین شرایطی وجود ندارد.

بنابراین استفاده از عایق مناسب برای خط مکش و اواپراتور واجب است. خط مایع نیز تحت شرایطی که دمای محیط بیش از دمای مبرد مایع باشد باید عایق شود.

آزمایش فشار

برای حصول اطمینان از مقاومت مصالح و قطعات و همچنین عدم نشتی پس از اتمام نصب چیلر تراکمی باید سیستم با فشاری بیش از 3/1 برابر فشار کار حداقل به مدت پانزده دقیقه آزمایش شود.

برای آزمایش فشار بهتر است از گاز نیتروژن استفاده شود و به هیچ وجه نباید به این منظور اکسیژن و یا هوای فشرده مورد استفاده قرار گیرد. توجه به این نکته واجب است که فشار کپسول‌های نیتروژن در حدود 200bar است و برای آزمایش باید حتما از شیر تنظیم فشار استفاده شود.

تخلیه

در پی آزمایش فشار باید به کمک پمپ خلاء داخل مدار چیلر را تخلیه کرد. ایجاد خلاء نسبی در چیلر به هنگام راه‌اندازی ضمن تخلیه هوا، گازهای غیرقابل تقطیر و رطوبت، شارژ مبرد و روغن را تسهیل می‌کند. در زمان تخلیه باید تمامی شیرها باز و خلاء کمتر از 500 میکرون یا 0.5mmHg باشد.

اصول کارکرد چیلر تراکمی

اصول کارکرد چیلر تراکمی

انتخاب مکان مناسب

یکی از نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی انتخاب مکان مناسب می باشد. انتخاب یک مکان مناسب مهم ترین نکته در نصب چیلر است.

از آن جایی که چیلرهای تراکمی برای ایجاد سرمایش از سیال آب استفاده می کنند بهترین مکان برای نصب چیلر تراکمی و پیاده سازی این دستگاه ها فضای بیرون از سازه و محیط باز است.
محلی که برای نصب چیلر انتخاب می شود باید از وسعت و مساحت لازم و کافی برخوردار باشد.در صورتی  نصب چیلر با دشواری همراه خواهد بود که که محل نصب چیلر بیش از اندازه کوچک باشد. از طرف دیگر عملکرد بهینه قطعاتی مانند اواپراتور، کندانسور و کمپرسور دچار اختلال خواهد شد.

در این زمینه باید خاطر نشان نمود که چیلرهای تراکمی، هرگز نباید در محیط آزاد پیاده سازی شوند.از دیگر مواردی مهمی که باید هنگام انتخاب محل نصب چیلر به آن توجه کنید داشتن تهویه مناسب و مطلوب است.همچنین، توان و قدرت هواکش می بایست حتما متناسب با توان دستگاه لحاظ شود.

در ادامه مطالعه  مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به بررسی نحوه نصب چیلر  می پردازیم.

نحوه نصب چیلر

چیلر سیستم تأمین گرمایش و سرمایش است که گزینه مناسبی برای تأمین گرما در فصل زمستان و سرما در فصل تابستان در ساختمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی به شمار می رود. در ساختار دستگاه چیلر از اجزا و قطعات مختلفی استفاده می شود. کارکرد و عملکرد دستگاه های چیلر تا حد زیادی به نحوه نصب چیلر بستگی دارد.

نتایج گزارش‌های نشان دهنده حاکی از این موضوع است که اغلب صدمات وارده به دستگاه چیلر به دلایل گوناگونی از جمله  کمبود اطلاعات،نداشتن تجربه کافی در این زمینه برای افرادی است که اقدام به نصب چیلر می کنند. به همین دلیل نصب چیلر باید توسط متخصصان و کارشناسان حرفه ای،کاردان و با تجربه  در این حوزه انجام شود. در این مقاله به بررسی نکات مهمی می پردازیم که باید هنگام نصب چیلر به آن توجه کنید. در ادامه با سایت کاراپمپ همراه باشید.

نکات مهم در لوله کشی چیلر هنگام نصب

در این قسمت به بررسی نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی  به صورت اختصار می پردازیم. لوله کشی یکی از مراحل مهم در نصب چیلر است. قبل از راه اندازی چیلر باید کلیه شبکه لوله کشی تمیز و به دقت آبگیری شود. سایر نکات مهمی که در لوله کشی چیلر هنگام نصب باید به آن توجه کرد عبارتند از:

  • ذرات جامد و آلوده وارد اواپراتور نشود.
  • به هیچ عنوان آبگرم از بویلر یا پکیج آبگرم وارد مدار سرمایش نشود.
  • اتصال بدنه ارت دستگاه برقرار باشد. (این یک نکته بسیار مهم در تأمین ایمنی دستگاه است.)
  • جنس توری داخل صافی آب استیل ضد زنگ باشد.
  • چند روز پس از راه اندازی اولیه صافی مسیرهای آب خنک شده از نظر تمیز بودن بررسی شود.
  • هیچ گونه مواد شیمیایی به آب افزوده نشود.
  • حتماً از کابل و کلید فیوز اتوماتیک استاندارد استفاده شود. (در غیر این صورت امکان بروز حوادث غیرمترقبه وجود خواهد داشت.)
  • وزن لوله و اتصالات را با اتصال لوله ها به دستگاه منتقل نشود.(این امر می تواند باعث صدمات جدی به دستگاه شود.)
  • در محل اتصال لوله های آب سرد به دستگاه لرزه گیر نصب شود.
  • شیر هواگیری اتومات و دستی روی ورودی آب به اواپراتور نصب شود. (این کار جهت هواگیری توصیه می شود.)
  • شیر هواگیری در بالاترین نقطه از شبکه لوله کشی تعبیه شود.
  • شیر تخلیه در پایین ترین قسمت از دستگاه به منظور تخلیه آب در زمستان نصب شود.

در ادامه مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به بررسی پیشنهادات سایت کاراپمپ  می پردازیم.
پیشنهادات سایت کاراپمپ

به شما پیشنهاد میشود که بعد از مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به مطالعه مقاله آموزشی طرز کار چیلر هوا خنک در سایت کاراپمپ بپردازید.

به شما پیشنهاد میشود که بعد از مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به مطالعه  مقاله آموزشی ۷نکته مهم و طلایی خرید چیلر  در سایت کاراپمپ  بپردازید.

به شما پیشنهاد میشود که  بعد از مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به مطالعه مقاله آموزشی ۷ مورد از مزایای چیلر تراکمی نسبت به جذبی در سایت کاراپمپ بپردازید.

به شما پیشنهاد میشود که بعد از مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به مطالعه مقاله آموزشی  تفاوت چیلر و مینی چیلر چیست؟ در سایت کاراپمپ  بپردازید.

به شما پیشنهاد میشود  که بعد از مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی  به مطالعه مقاله آموزشی  تفاوت چیلر خانگی و چیلر صنعتی سایت کاراپمپ  بپردازید.

به شما پیشنهاد میشود که بعد از مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به مطالعه مقاله آموزشی  مصرف برق چیلر جذبی  در سایت کاراپمپ  بپردازید.

به شما پیشنهاد میشود که بعد از مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به مطالعه مقاله آموزشی  تاثیر لیتیوم بروماید بر خوردگی چیلر جذبی در سایت کاراپمپ بپردازید.

به شما پیشنهاد میشود که بعد از مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به مطالعه مقاله آموزشی  چیلر آبی  بپردازید.

نتیجه گیری

در نهایت  پیشنهاد ما به شما این است که پس از مطالعه مقاله نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی  از خدمات تعمیر چیلر در تهران  و درخواست تعمیر چیلر تراکمی سایت کاراپمپ  که دارای  کارشناسان و متخصصان حرفه ای،کاردان و با تجربه می باشد بهره بگیرید و همچنین می توانید از  مشاوره رایگان سایت کاراپمپ استفاده کنید.

قطعا مهم‌ترین مسئله در خصوص راه‌اندازی و نصب چیلر تراکمی، پس از نوع برند خریداری شده و قیمت چیلر تراکمی، تیم اجرایی آن می‌باشد. چرا که توجه به تمامی نکات فنی و ایمنی و اجرای دقیق و بی نقص نصب و راه اندازی چیلر تراکمی تاثیر مستقیم بر کیفیت عملکرد و راندمان آن خواهد داشت.

به شما پیشنهاد میشود که مقاله مشاوره قبل از خرید چیلر و نکات قبل از خرید این سیستم سرمایشی سایت کاراپمپ را مطالعه کنید.

در  محتوا نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی به صورت کامل با یکی از تخصصی‌ترین خدمات کارا پمپ آشنا شدید.

همانطور که  در مقاله  نکات لازم برای لوله کشی چیلر تراکمی مطالعه کردید، این بخش از ساختمان دارای اهمیت فراوان بوده و باید در اجرای آن دقت بسیار زیادی شود.

در همین راستا تیم ما با تشکیل تیم متخصص و ماهر، به صورت کاملا دقیق این عملیات را انجام داده و بالاترین سطح کیفیت در سراسر ایران را دارد.

برای دریافت مشاوره رایگان می توانید با شماره ۰۹۱۲۷۶۹۷۱۲۳ ارتباط برقرار کرده و یا درون اپلیکیشن وتس اپ با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لطفا به این محتوا امتیاز دهید
WhatsApp
Telegram
Email
Skype
Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه