شما اینجا هستید :

شما اینجا هستید :

۱۲ روش برای تشخیص ترکیدگی لوله آب

موضوع مقاله:

۱۲ روش برای تشخیص ترکیدگی لوله آب

تشخیص ترکیدگی لوله آب

فهرست مطالب

فهرست مطالب

تشخیص ترکیدگی لوله آب

یکی از مشکلاتی که افراد با لوله کشی‌ها مواجه می‌شوند، ترکیدگی و نشتی لوله آب و فاضلاب است. این مشکلات به صورت ناگهانی رخ می‌دهند و بدترین حالت آن این است که در یک بخش از خانه شما نشتی آب یا فاضلاب رخ داده باشد، اما شما متوجه آن نشوید.

توجه دیر هنگام شما به این موضوع مهم و عدم آگاهی شما در این خصوص ممکن است خسارات جبران ناپذیری برای شما به همراه داشته باشد. به همین دلیل تیم فنی و مهندسی کاراپمپ لازم دانسته است که شما را با ۱۰ روش برای تشخیص ترکیدگی لوله آب آشنا کند تا بتوانید بموقع تشخیص بدهید و از زیان و خسارات مالی آن تا حد امکان کاسته شود. برای این منظور، شما باید با علائم و روش‌های تشخیص و پیدا کردن نشتی آب آشنا باشید. در ادامه، به بررسی این موضوع می‌پردازیم و علائم و نشانه‌های آن را بررسی می‌کنیم.

تشخیص ترکیدگی لوله آب

تشخیص ترکیدگی لوله آب

روش‌های تشخیص ترکیدگی لوله آب

گاهی اوقات به دلیل عدم توجه به نشتی لوله‌های آب خانه، لکه‌های آب روی دیوار و یا سقف خانه قابل مشاهده هستند و آسیب‌هایی به فضای خانه وارد می‌شود. در این شرایط، باید سریعاً به فکر نشت‌یابی لوله آب باشید تا از گسترش مشکل جلوگیری شود. به طور کلی، علائمی وجود دارد که به شما در پیدا کردن نشتی آب کمک می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اجرای لوله کشی پنج لایه

روش‌های تشخیص ترکیدگی لوله آب

روش‌های تشخیص ترکیدگی لوله آب

۱۰ روش برای تشخیص ترکیدگی لوله آب

در ادامه به بررسی ۱۰ روش برای شناسایی ترکیدگی لوله آب می‌پردازیم که این ۱۰ روش عبارتند از:

  1. تغییر رنگ دیوار‌ها از علائم تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله

    تعویض رنگ دیوار‌ها از علائم تشخیص ترکیدگی لوله آب است یکی از شیوه‌های خانگی به منظور تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله توجه به رنگ دیوار خواهد بود.
    به قسمتی که تشخیص داده می‌شود لوله دچار نشتی شده است دقت کنید. چنانچه رنگ این قسمت در مقابل دیوار‌های دیگر دارای رنگ مایل به قهوه‌ای باشید، مطمئن باشید که لوله ساخته شده در آن دچار ترکیدگی شده است و الزاماً باید هر چه سریعتر آن را تعویض کنید.
    از دیگر متد‌ها دقت به رنگ دیوار خواهد بود درصورتی‌که در قسمتی از رنگ دیوار باد نموده و بلند شده باشد این اتفاق می‌تواند مبین نشتی و ترکیدگی لوله باشد که می‌بایست به آن توجه کافی داشته باشید.

  2.  

    تغییر رنگ دیوار_ها از علائم تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله

    تغییر رنگ دیوار_ها از علائم تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله

  3. تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله از کف

    یکی از روش‌های شناسایی ترکیدگی لوله آب که در قسمت کف نصب شده است، توجه به سرامیک و پوشش‌های کف است که در این قسمت قرار دارند. اگر این سرامیک و سنگ‌ها خراب و شکسته شده باشند، احتمالاً نشتی و ترکیدگی لوله در این قسمت وجود دارد. بنابراین، باید در اسرع وقت لوله‌های نصب شده در این قسمت را تعویض کنید.

  4. همچنین، یکی از نشانه‌هایی که می‌توانید برای تشخیص ترکیدگی لوله آب در کف استفاده کنید به ویژه در ساختمان‌های چند طبقه، نشت آب به طبقات پایین است. این مورد می‌تواند به شما در تشخیص این مشکل کمک کند. می‌توانید از همسایگان طبقات پایین برای تشخیص و تعویض و تعمیر لوله‌های این قسمت از خانه‌تان استفاده کنید.تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله از کفتشخیص نشتی و ترکیدگی لوله از کف
  5. تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله آب با استفاده از کنتور آب

    یکی از روش‌های شناسایی ترکیدگی لوله آب، استفاده از کنتور آب است. این روش می‌تواند به شما در تشخیص این مشکل کمک کند. برای انجام این روش، ابتدا باید تمام ورودی‌های آب به ساختمان را قطع کنید. از جمله آب ورودی به ظرفشویی و دیگر وسایل آبی، همگی را به طور کامل قطع کنید و سپس به کنتور آب بروید.

    عددی که بر روی کنتور آب نشان داده شده است را یادداشت کنید. سپس پس از ۳۰ دقیقه، این عمل را دوباره تکرار کنید. اگر دو عدد با یکدیگر متفاوت بودند، باید متوجه شوید که لوله شما دچار نشتی شده است. البته دقت بالایی برای تشخیص نشتی‌های کوچک وجود ندارد، اما این روش می‌تواند یک روش ساده و قابل استفاده در خانه برای تشخیص ترکیدگی لوله آب باشد.

    تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله آب با استفاده از کنتور آب

    تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله آب با استفاده از کنتور آب

  6. تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله‌ها با استفاده از روش‌های نوین و دستگاه‌های پیشرفته

    برای تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله‌ها، می‌توان از روش‌های نوین و دستگاه‌های پیشرفته استفاده کرد. با این روش‌ها، به صورت دقیق و کاملاً مشخص، محل نشتی در لوله‌ها پیدا می‌شود.
    با این حال، باید به این نکته هم توجه کرد که این نوع روش تنها توسط افراد با تجربه قابل انجام است و افرادی که با نحوه استفاده از این دستگاه‌ها آشنایی ندارند، نمی‌توانند به‌صورت صحیح و دقیق به تشخیص ترکیدگی لوله آب ساختمان بپردازند.

  7. تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله‌ها با استفاده از دستگاه‌های مناسب

    می‌توان برای تشخیص ترکیدگی لوله آب از دستگاه‌های مناسب استفاده کرد که با الگوریتم خاصی کار می‌کنند. این دستگاه‌ها تنها توسط افراد حرفه‌ای و با تجربه قابل استفاده هستند و با استفاده از آن‌ها، می‌توان به محل دقیق نشتی لوله پی برد.
    با توجه به این موضوع، دستگاه‌ها با ثبت بازتاب امواج صوتی، به محل دقیق لوله‌های ترک خورده پی می‌برند و نیازی به هیچگونه تخریب یا ریخت و پاش در محل مورد نظر نیست. با استفاده از این روش، می‌توان به خوبی محل دقیق لوله‌های ترک خورده را شناسایی کرد و به‌راحتی مشکل را برطرف نمود.

    تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله‌ها با استفاده از دستگاه‌های مناسب

    تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله‌ها با استفاده از دستگاه‌های مناسب

  8. تشخیص نشتی و ترکیدگی لوله در مکان‌های مختلف

    لازم به ذکر است که تشخیص ترکیدگی لوله آب در اقسام مختلف منازل یا مکان‌های متفاوت، تفاوت‌هایی دارد. بعضی از این ترکیدگی‌ها به لوله‌های آب گرم و سرد ارتباط دارند و به طور کامل با یکدیگر متفاوت هستند.
    بعضی دیگر از این ترکیدگی‌ها به لوله‌های فاضلاب مرتبط هستند و بعضی نیز به لوله‌های شوفاژ مرتبط هستند. البته، در اقسام مختلف نیز امکان وجود دارد که لوله‌های نصب شده دچار نشتی شوند، به عنوان مثال در موتورخانه، پشت بام و سقف نیز دچار نشتی شود.

  9. استفاده از بو برای تشخیص ترکیدگی لوله آب

    همواره هنگام وجود نشتی آب و رطوبت در یک قسمت از ساختمان، بوی آن بسیار محسوس است. این ممکن است طوری باشد که شما مدت طولانی در آن محل باشید و بوی نم ندهید، اما با ورود شخص دیگری به محل یا خروج شما از ساختمان و بازگشت به آن، بوی کپک یا نم را به سرعت حس می‌کنید و باید به دنبال منبع نشتی آب در آن نقطه باشید.

  10. استفاده از بررسی چشمی برای تشخیص ترکیدگی لوله آب

    مشاهده نم روی سقف و دیوار‌ها، ایجاد لکه‌های آب، ورم گچ دیوار، و وجود لکه یا رنگ زرد بر روی دیوار‌های خانه، همگی نشانه‌هایی از وجود نشتی آب در ساختمان هستند و باید به دقت محل نشتی را پیدا کنید. گاهی اوقات به دلیل مدت طولانی بودن نشتی آب، برخی از قسمت‌های دیوار یا کف خانه و حتی سقف خانه با کپک متأثر می‌شوند. این علائم می‌توانند راهنمایی خوبی برای شما باشند تا محل دقیق نشتی را شناسایی کنید.

  11. بررسی مبلغ قبض آب برای شناسایی نشتی لوله‌های آب

    روش اول و ساده‌ترین روشی که می‌تواند به شما در تشخیص ترکیدگی لوله آب کمک کند، بررسی مبلغ قبض آب ماه‌های گذشته با قبض آب کنونی است. در صورتی که مصرف آب شما تغییری نکرده اما ارقام موجود در قبض‌های آب به شدت افزایش یافته است، مطمئن باشید که یک مشکل در سیستم لوله‌کشی شما وجود دارد و نیاز به خدمات لوله‌بازکنی یا تشخیص نشتی دارید.

    بررسی مبلغ قبض آب برای شناسایی نشتی لوله‌های آب

    بررسی مبلغ قبض آب برای شناسایی نشتی لوله‌های آب

  12. استفاده از کنترل فشار آب برای تشخیص نشتی لوله‌های آب

    در صورتی که فشار آب ساختمان به طور ناگهانی کاهش یابد، می‌تواند یکی از نشانه‌های مهم نشتی در سیستم لوله‌کشی باشد. همچنین، اگر به طور مرتب صدای چکه دریافت می‌کنید و هیچ یک از شیر‌های آب منزل باز نیست، باید به این فکر کنید که در جایی از ساختمان، آب به طور ناخواسته دائماً در حال چکه کردن است و شما قادر به مشاهده آن نیستید. بنابراین، حتماً باید به دستگاه‌ها و افراد متخصص در زمینه تشخیص ترکیدگی لوله آب مراجعه کرده و از کمک آن‌ها استفاده نمایید.

    استفاده از کنترل فشار آب برای تشخیص نشتی لوله‌های آب

    استفاده از کنترل فشار آب برای تشخیص نشتی لوله‌های آب

سخن آخر

همانطور که ذکر شد، نشتی لوله آب در منازل علاوه بر هدر رفتن حجم زیاد آب، می‌تواند به بنا و دیوارهای منزل شما آسیب برساند. در صورتی که همزمان با هزینه‌های اخیر زیباسازی منزل باشد، می‌تواند بسیار مزاحمت آور باشد. بنابراین، بهتر است تلاش کنید تا اقدامات لازم برای جلوگیری از نشتی آب را به جدیت انجام دهید تا احتمال وقوع مشکلات را به حداقل برسانید.

رفع و تشخیص ترکیدگی لوله آب خود را به کارشناسان و متخصصان حرفه‌ای، با تجربه و کاردان سایت کاراپمپ بسپارید. در صورت نیاز شما می‌توانید از طریق شماره ۰۹۱۲۷۶۹۷۱۲۳ جهت درخواست افراد متخصص اقدام کنید.

لطفا به این محتوا امتیاز دهید
WhatsApp
Telegram
Email
Skype
Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه