شما اینجا هستید :

شما اینجا هستید :

آموزش کامل و جامع هواگیری پکیج

موضوع مقاله:

آموزش کامل و جامع هواگیری پکیج

هواگیری پکیج

فهرست مطالب

فهرست مطالب

هواگیری پکیج

با آغاز شش ماهه دوم سال و تجربه یک فصل سرد دیگر، بسیاری از خانه‌های مجهز به سیستم گرمایشی سراسری آماده استقبال از زمستان و سرما هستند. با ریست. هواگیری شوفاژ و وسایل گرمایشی یکی از قسمت‌های مهم آماده‌سازی و روشن نمودن پکیج و رادیاتور انجام می‌شود.

ناگفته نماند که فرآیند هواگیری به این دلیل انجام می‌شود که هوای باقی مانده در شوفاژ قبل از روشن شدن پکیج خارج می‌شود. همچنین این کار به افزایش کارایی و طول عمر پکیج و رادیاتور کمک می‌کند. در این مقاله قصد داریم شما را با آموزش کامل و جامع هواگیری پکیج با ساده‌ترین روش و در کمترین زمان ممکن به شما معرفی کنیم.
در صورتی که با صدای بیش از حد پکیج و شوفاژ مواجه شدید، و یا نتوانستید مشکل پکیج خودتان را برطرف کنید، می‌توانید با ما تماس بگیرید و از کارشناسان مجرب مشاوره و راهنمایی بگیرید و در آخر باید بدانید که، برای هواگیری شوفاژ و پکیج می‌توانید با تیم فنی و مهندسی کاراپمپ تماس بگیرید.

هواگیری پکیج

هواگیری پکیج

بیشتر بخوانید: نحوه تنظیم حرارت پکیج در تابستان و زمستان 

آموزش کامل و جامع هواگیری پکیج

به منظور هواگیری وسایل گرمایشی و یا هواگیری پمپ پکیج، باید مراحل خاصی را دنبال کنید. اگر مراحل صحیح و اصولی انجام شود در نهایت هواگیری پکیج شما با موفقیت انجام می‌شود. فقط باید کار را با دقت بالا انجام دهید و مراحل را به طور کامل دنبال کنیدمراحل تهویه پکیج عبارتند از:

آموزش کامل و جامع هواگیری پکیج

آموزش کامل و جامع هواگیری پکیج

  1. بررسی گرمایش

    در هواگیری پکیج و گرمایش اگر گرمایش هوای سرد را به دام انداخته باشد، باید هواگیری شود. در این شرایط، هنگامی که سیستم گرمایش روشن است، ممکن است تمام یا بخشی از دستگاه‌های گرمایشی سرد بماند. متأسفانه سردی وسایل گرمایشی می‌تواند دلایل دیگری هم داشته باشد.
    پس لازم است قبل از تهویه موارد ذکر شده در لیست زیر را بررسی کنید. اگر هیچ یک از مشکلات زیر وجود نداشت، با یک تهویه ساده مشکل گرمایش حل می‌شود. هنگام بررسی گرمای وسایل گرمایشی مراقب دست خود باشید. به دلیل اینکه امکان دارد دمای بالایی داشته باشند.
    اگر در ساختمان مورد نظر دستگاه گرمایشی زیادی وجود داشته باشد و همه آن‌ها سرد باشند، مشکل از سیستم گرمایشی است. ممکن است لوله کشی شکسته باشد. همچنین احتمال وجود لجن یا رسوب در بخشی از سیستم وجود دارد.
    اگر مشکل گرمایش با زیرش آب هست و دستگاه‌های گرمایشی نشت می‌کند برای حل این مشکل، سیستم گرمایش را خاموش کرده و سپس اتصالات ورودی به دستگاه‌های گرمایشی را محکم کنید. اگر نشتی متوقف نشود، احتمال پوسیدگی اتصالات وجود دارد. آن‌ها را جایگزین کنید یا با کارشناسان حرفه‌ای تماس بگیرید.

    اگر دستگاه‌های گرمایشی در طبقه پایین گرم می‌شود، اما دستگاه‌های گرمایشی‌های طبقات بالا سرد می‌شوند. در این شرایط برای طبقات بالا نیازی به آب گرم نیست.

  2. تهیه پیچ‌های مناسب تهویه گرمایشی

    هنگام تهویه دستگاه‌های گرمایشی شما می‌تواند، ابتدا باید برای باز کردن دریچه خروجی دستگاه‌های گرمایشی را آماده کنید. یک دریچه خروجی در انتهای بالایی دستگاه‌های گرمایشی وجود دارد. معمولاً یک قسمت مربعی روی این شیر خروجی وجود دارد.
    این شیر مربعی شکل برای تنظیم شیر خروجی بکار می‌رود. پیچ‌هایی که برای گرمایش تهویه مناسب هستند، ابزار ارزان قیمتی هستند و در همه فروشگاه‌های ابزار یافت می‌شود. شیر مناسب با اندازه شیر خروجی وسایل گرمایش می‌توانید تهیه کنید.
    همچنین به جای پیچ ویژه می‌توانید از آچار فرانسه یا ابزار مناسب دیگر استفاده کنید. برخی از دستگاه‌های گرمایشی‌های جدید به گونه‌ای طراحی شده‌اند که امکان تنظیم شیر خروجی گرمایش با پیچ نیز وجود دارد و قابل قبول می‌باشد.
    قبل از تهویه مطمئن شوید یک پیچ مخصوص یا یک آچار فرانسو یا یک پیچ گوشتی داشته باشید. هنگام تهویه یکی از دستگاه‌های گرمایشی ساختمان، بهتر است بقیه دستگاه‌های گرمایشی‌ها را هم تهویه کنید.

  3. سیستم گرمایشی را خاموش کنید

    یک سیستم گرمایش سبک، هوای بیشتری را به دستگاه‌های گرمایشی می‌آورد. بنابراین، قبل از تهویه دستگاه‌های گرمایشی، سیستم گرمایش مرکزی را خاموش کنید. گرمای سیستم باید قبل از تخلیه دستگاه‌های گرمایشی حذف شود. به سیستم زمان بدهید، قطعاً ان را لمس کنید، اگر هنوز در قسمتی از دستگاه‌های گرمایشی احساس گرما می‌کنید صبر کنید تا خنک شود.

    سیستم گرمایشی را خاموش کنید

    سیستم گرمایشی را خاموش کنید

  4. باز کردن دریچه خروجی دستگاه‌های گرمایشی

    دریچه‌های ورودی و خروجی گرمایش را در موقعیت باز قرار دهید پیچ تهویه گرمایش را به قسمت مربعی دریچه خروجی وصل کنید.پیچ را در جهت مخالف عقربه ساعت بچرخانید تا دریچه باز شود. در این شرایط باید صدای خروج هوا از دستگاه‌های گرمایشی شنیده شود. هنگامی که هوای سرد از دستگاه‌های گرمایشی تخلیه می‌شود، آب در لوله کشی سیستم گرمایش جای خود را می‌گیرد.

  5. جلوگیری از ریزش آب در اطراف

    معمولاً از هوای دستگاه‌های گرمایشی، چند قطره آب از شیر خروجی نشت می‌کند از یک دستمال یا حوله آشپزخانه برای جلوگیری از خیس شدن محیط اطراف استفاده کنید. همچنین می‌توانید یک کاسه یا ظرف را برای جلوگیری از ریزش قطرات آب روی زمین، زیر شیر خروجی شوفاژ قرار دهید.

    جلوگیری از ریزش آب در اطراف

    جلوگیری از ریزش آب در اطراف

  6. مرحله قبل را ادامه دهید تا رسیدن به مرحله فواره زدن آب

    اگر آب خروجی جریان داشته باشد از شیر خروجی به حالت پایدار می‌رسد و با هوا مخلوط نمی‌شود، همه هوای دستگاه‌های گرمایشی حذف می‌شود است. هنگامی که این حالت رخ می‌دهد، باید پیچ مخصوص را در جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید. و دریچه خروجی را سفت کنید. یک پارچه یا حوله برای پاک کردن آب پاشیده شده در اطراف استفاده کنید.

  7. تهویه گرمایشی را برای دیگران انجام دهید دستگاه‌های گرمایشی ساختمان

    برای اطمینان از خروج همه هوای اضافی از سیستم گرمایشی ساختمان، هواگیری پکیج نیز باید برای بقیه انجام شود. هواگیری لوله‌ها از طریق یک حوله خشک حمام کنید انجام می‌پذیرد. به منظور نگهداری صحیح تأسیسات گرمایشی، تهویه گرمایشی باید بصورت دوره‌ای انجام پذیرد.

  8. تنظیم سطح فشار پکیج یا موتورخانه داخلی

    با انجام تهویه گرمایشی، فشار در سیستم گرمایش ساختمان کاهش می‌یابد. اگر فشار بیش از مقدار معینی کاهش یابد، گرما به همه دستگاه‌های گرمایشی (به خصوص دستگاه‌های گرمایشی‌های طبقات بالا) نمی‌رسد. برای تقویت این فشار باید دیگ در حال جوش را با آب پر کنید.
    برای سیستم گرمایش مسکونی، فشارpsi ۱۵ – ۱۲ مناسب است. هرچه فشار بیشتر باشد، آب در سیستم گرمایشی بیشتر از خانه عبور می‌کند خانه‌های مختلف با توجه به تعداد طبقات، فشار متفاوت نیاز دارند.
    اگر دیگ دارای تنظیمات است به طور خودکار در فشارpsi ۱۲-۱۵ باقی می‌ماند. در غیر این صورت باید به طور دستی آب را به دیگ اضافه کنید تا فشار در محدوده مورد نظر حفظ شود.

به منظور اطمینان از اینکه تهویه به درستی انجام می‌شود با پکیج چه کار کنیم؟

یکی از راه‌هایی که می‌توانید از صحت هوادهی پکیج خود مطمئن شوید، این است که پس از هواگیری رادیاتور، شیر زیر پکیج را دوباره به آرامی باز کنید تا هوا و آب باقیمانده کاملاً خارج شود.
روش دیگر برای اطمینان از فشار هوا پکیج این است که با کمک مانومتر اندازه‌گیری می‌شود که باید بین ۱. ۵ تا ۲ بار باشد. در این شرایط می‌توانید مطمئن شوید که هواگیری پکیج شما به درستی انجام شده است.

به منظور اطمینان از اینکه تهویه به درستی انجام می_شود با پکیج چه کار کنیم؟

به منظور اطمینان از اینکه تهویه به درستی انجام می_شود با پکیج چه کار کنیم؟

اگر هواگیری پکیج انجام نشود چه اتفاقاتی امکان دارد به وقوع بپیوندد؟

مشکلات هواگیری نشدن پکیج به موارد مختلفی منجر خواهد شد. مشکلاتی مانند:

  • آب سرد و گرم ازپکیج خارج می‌شود
  • شنیدن صدای بیش از حد از پکیج
  • گرم نکردن آب خروجی از پکیج
  • خاموش شدن و توقف پکیج

چرا هواگیری پکیج ضروری است؟

در واقع هوای داخل لوله‌ها پکیج به دام می‌افتد و باعث اختلال در عملکرد پکیج می‌شود. به همین دلیل هواگیری پکیج موضوع بسیار مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

سخن آخر

شش ماه دوم سال اگرچه با سرمای گزنده و سوزشی همراه است اما همیشه خاطرات خوشی را برایمان رقم می‌زند. تا زمانی که بیرون از خانه هستید، از هوای سرد و احتمالاً پیاده روی در باران و برف لذت ببرید. با ورود به خانه و احساس گرمای دلپذیر، تمام آن خاطرات خوشایند را در ذهن خود مرور کنید که ممکن است به این شکل تکرار نشوند.

در این مقاله سعی کردیم نحوه هواگیری پکیج را مرحله به مرحله به شما آموزش می‌دهیم. دقت کنید که باید هر سال پکیج خود را تهویه کنید تا با گیرکردن هوا در داخل لوله‌های آب دچار مشکل نشوید. به خصوص در فصل سرد، خدمات پکیج و تهویه بسیار ضروری خواهد بود.

در این قسمت از مقالات سایت کاراپمپ روش صحیح هوادهی پکیج را تست کرده‌ایم. در صورت رفع نشدن مشکل می‌توانید از طریق  شماره  ۰۹۱۲۷۶۹۷۱۲۳  با ما در تماس باشید. همچنین می‌توانید با کارشناسان سایت کاراپمپ تماس بگیرید و تعمیرات پکیج دیواری خود را به ما بسپارید.

لطفا به این محتوا امتیاز دهید
WhatsApp
Telegram
Email
Skype
Facebook
Twitter
LinkedIn
Print

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
ورود

حساب کاربری ندارید؟

منو
خانه